Luc Ambagts

Luc Ambagts

Luc Ambagts werkt als beleidsmedewerker voor de BD-Landbouw, en is initiatiefnemer van het project Steiner in Essentie. Een nevenactiviteit is de beeldende kunst.

Je mag alles
Bezoekadres: Van Duijvenvoordestraat 2, 4835 CB Breda, 076 7850102

Voor vragen of opmerkingen, maak gebruik van het contactformulier.Beleidsmedewerker BD-Landbouw

Sinds augustus 2009 werkt Luc Ambagts als beleidsmedewerker voor de Vereniging voor Biologisch-Dynamische landbouw en Voeding. Meer informatie vindt u op de website van de BD-VerenigingSteiner in Essentie

De ongeëvenaarde genialiteit en het kunstenaarschap van Rudolf Steiner wil het project "Steiner in essentie" voor meer mensen toegankelijk maken: voor antroposofen die nooit een letter van hem lezen en voor anderen die - bijvoorbeeld vanuit hun vak- interesse hebben in bepaalde aspecten van de antroposofie.

De opbrengst van het project zal bestaan uit:

  • Een reeks van negen publicaties waarin een boek of voordrachtenreeks in beknopte vorm weergegeven wordt, aangevuld met praktijkervaringen van mensen die het beschrevene in hun beroep toepassen;
  • Een netwerk van mensen die het werk van Rudolf Steiner opnieuw bestuderen;
  • Voorbeelden voor de ondersteuning van culturele vernieuwing door inzichten vanuit de antroposofie
  • Voorbeelden voor de ontwikkeling van vakmanschap in de economie, pedagogie, geneeskunde, landbouw en natuurwetenschap.
Zie: steinerinessentie.nl

Maak voor meer informatie, voor vragen of opmerkingen, gebruik van het contactformulier.Beeldende Kunst

Samen met zijn partner Suzanne van Wezel was Luc direct betrokken bij de activiteiten van woonkamergalerie Op13. In het project erwarenschapen zoeken ze samen naar een vervolg.Kijk ook eens op de pagina met websites.